Over ons

ARCHIEFVERNIETIGING

Vertrouwelijke documenten zoals cijfers, bedrijfsgegevens, nota's, archieven, persoonsgegevens en andere stukken wilt u niet zomaar bij het oud papier terecht zien komen. U wilt de zekerheid dat ze niet in verkeerde handen kunnen komen en daarom ziet u ze graag op een discrete manier vernietigd worden. Hiervoor bent u bij Van Rumpt Recycling N.V. aan het juiste adres. Sinds 1992 zijn wij actief en gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke materialen. Voor de inzameling beschikken we over een groot aantal 1000 Lts containers en gesloten stalen containers voor evt. opslag. Het vernietigde archief gaat, nadat het in balen is geperst, in containers voor export naar de papierfabriek in het buitenland.

Het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten gebeurt met de groots mogelijke zorg en aandacht. De binnengekomen containers worden in onze bedrijfsruimte direct geshredderd en geperst. U kunt desgewenst zelf bij dit proces aanwezig zijn. Ook ontvangt u een vernietigingsverklaring, waardoor u verzekerd bent van een zorgvuldige vernietiging van uw archief.


PAPIERRECYCLING

Wilt u ook een belangrijke bijdrage leveren aan verbetering van ons milieu d.m.v. recyclen van uw 'oud papier'? Maar u heeft 'oud papier' dat niet vernietigd hoeft te worden? Dan kunt u uw 'oud papier' kosteloos afgeven bij Van Rumpt Recycling N.V. Wij zorgen er dan voor dat dit papier in balen geperst wordt van ongeveer 650 kg en vervolgens in containers voor export naar de papierfabriek in het buitenland gaat, zodat het 'oude papier', net als het geschredderde papier van archief, weer verwerkt kan worden als grondstof voor de fabricage van nieuw papier en karton.

Onder 'oud papier' verstaan wij o.a. afval van drukkerijen, reclamedrukwerk, enveloppen, schrijfpapier, tekenpapier, computerprints, fax- en copieerpapier, tijdschriften, administratiepapier.

Omhoog
Omlaag
"Als de mens in evenwicht
met de natuur wil leven, dan is
recycling een noodzaak."
Oud wordt nieuw

Oud papier wordt, nadat het gesorteerd is hergebruikt als grondstof voor de productie van nieuw papier. Afhankelijk van de te produceren papierkwaliteit kan het aandeel oud papier als grondstof voor nieuw papier 75% zijn. Het recyclen van oud papier is derhalve zéér nuttig, om het kappen van bomen zoveel mogelijk te beperken en zodoende het milieu te ontzien. Volgens de norm EN 643 zijn er meer dan 50 oud papier kwaliteiten die gerecycled worden, voor elke kwaliteit weten wij een afzetmogelijkheid te vinden.

Omhoog
Omlaag
Aanvragen offerte voor archiefvernietiging

Na een bezoek aan uw bedrijf kunnen wij u een op maat gesneden offerte aanbieden. Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen voor meer aanvullende informatie of indien u dat prettiger vindt beantwoorden we uw vragen op ons kantoor. Van Rumpt Recycling N.V. Archiefvernietiging is voor veel bedrijven, banken, overheid, ziekenhuizen en kantoren reeds jaren de betrouwbare partner.

U produceert dagelijks documenten die vertrouwelijk zijn. U wilt graag zekerheid dat ze later op een discrete manier worden vernietigd. Wij leggen u graag uit hoe wij dan uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens, nota's, persoonsgegevens en andere vertrouwelijke stukken kunnen vernietigen.

Tevens kunnen wij uw archief bij u ophalen tegen vergoeding.

Omhoog

Contactgegevens

A: Heintje Kool z/n, Curaçao
T: +5999-560 3696 | +5999-560 3960 | +5999-869 6883
E: [email protected]

Omhoog